Seid – en restaurant for alle

Hvordan ser Restaurant Seid ut som person? En mann med sixpence og vest. Lommeur og pipe. Eimen av Dolce Gabbana’s The One henger igjen i flere minutter etter at han har gått forbi. Som tatt rett ut av Peaky Blinders.
Dette er noe av inspirasjonen som ble lagt grunn da den visuelle identiteten til Seid ble utviklet. Ellers er Seid er en folkelig restaurant med nydelige råvarer og en avslappet atmosfære.Karl Erik er kanskje som en levende tegneseriefigur med høy latter og null impulskontroll.

En restaurant for alle

På menyen finnes det ikke bare alternativer for for den som er glad i kjøtt og fisk. Når det er vår og sommersesong har vi noen av verdens flotteste grønnsaker rundt omkring i regionen, så det er alternativer for vegetarianeren og veganeren også.Du kan selvsagt også få gode snacksretter, den fineste biffen og den tjukkeste rødvinen. Så lenge du liker smaken av kull- og vedgrill har du all grunn til å glede deg til åpningen av Seid. Både i restauranten og i cocktailbaren skal vi bruke elementer som folk flest ikke er så kjent med hjemme. Slik får vi magien til å skje – i sausen, i cocktailene og det vi putter på tallerken. Våre råvarer er alltid av topp kvalitet, men Seid har en folkelig og avslappet atmosfære. Vi gleder oss til å ønske deg velkommen.

Våre åpningstider:

Tirsdag til Torsdag fra 16.00 - 00.00

Fredag og Lørdag fra 16.00-01.30 (kjøkkenet stenger 22.00)

Ta kontakt på post@seidrestaurant.no dersom din reservasjon gjeldermer enn 8 personer

Siggi Ragnarsson

A K T U E L T