Om oss

Seidens kunst

Seid var en form trolldom i norrøn tid. Restauranten på toppen av K8-bygget henter inspirasjon fra vikingtid og det gammelnordiske, med bål, flammer, rustikt interiør og drinker som det ryker av. Med grill i midten av restauranten kan du se ekte trolldom og seidens kunst utøves rett foran deg.I restauranten vil det være en rolig og avslappet stemning på formiddagen, men utover kvelden og i helgene vil stemningen toppe seg opp. Da skrur loungemusikken et par hakk og lar cocktailbaren ta over som hovedscenen i restauranten.

Grillrestaurant
for enhver smak

På menyen finnes det ikke bare alternativer for for den som er glad i kjøtt og fisk. I vår og sommersesongen har vi noen av verdens flotteste grønnsaker rundt omkring i regionen, så det er  alternativer for vegetarianeren og veganeren også. Du kan selvsagt også få gode snacksretter, den fineste biffen og den tjukkeste rødvinen. Så lenge du liker smaken av kull- og vedgrill har du all grunn til å glede deg til å dra på denne grillrestauranten.

Førsteklasses råvarer

Både i restauranten og i cocktailbaren bruker vi elementer som folk flest ikke er så kjent med hjemme. Slik får vi magien til å skje – i sausen, i cocktailene og det vi putter på tallerken. Dette er ikke et sted hvor du må ta på deg dress og slips for å slippe inn dørene. Våre råvarer er alltid av topp kvalitet, men Seid skal ha en folkelig og avslappet atmosfære. Menyen består av råvarer som til enhver tid og sesong gjør vår region stolt av å være Norges matkiste. Det finnes utrolig mye godt i regionen!

Cocktailbar med
egen magiker

Cocktailbaren har selvsagt en egen magiker som tryller frem forrykende drinker med lokalt preg. Noen av drinkene er koblet sammen til en av bar-rettene slik at du får den totale opplevelsen av seidens kunst.
Les mer here.

Stavangers nye
høydepunkt

Seid skal sammen med kafeen på bakkeplan sørge for at K8-bygget blir Stavangers nye mathus. Her er det noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff, strikk og drikk, kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom og sjekke ut byens beste utsikt. Vi har noe for alle, og vi skal bli best!
Hvis du vil bli en del av teamet, sjekk ledige stillinger her

Karl Erik Pallesen

Med tyktflytende Kvitsøyblod er Karl Erik som en levende tegneseriefigur. Ingen innestemme, høy latter og null impulskontroll. Han er en energisk og innovativ person som har konkurrert mye, både på kokkelandslaget og i individuelle konkurranser. Karl Erik legger like mye lidenskap i det å lage mat for seg selv og sønnen som om Kongen hadde vært på besøk.

Siggi Ragnarsson

Islandsk viking som er mester på logistikk og å lage mat til store forsamlinger. Allerede som niåring begynte han å jobbe på besteforeldrenes tørrfiskfabrikk og har alltid hatt lidenskap for nordisk mat, kortreiste råvarer og bærekraftig produksjon. Siggi er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner.