Om oss

Seidens kunst

Seid var en form for trolldom i norrøn tid. Restauranten på toppen av K8-bygget henter inspirasjon fra vikingtiden og det gammelnordiske, med bål, flammer, rustikt interiør og rykende drinker. Med grillen i midten av restauranten kan du oppleve ekte trolldom og seidskunst utøves rett foran deg. På formiddagen er stemningen rolig og avslappet, men utover kvelden og i helgene stiger stemningen. Da skrus loungemusikken opp noen hakk, og cocktailbaren tar over som hovedscenen i restauranten.

Grillrestaurant
for enhver smak

På menyen finner du ikke bare alternativer for kjøtt- og fiskeelskere. I vår- og sommersesongen har vi noen av verdens beste grønnsaker fra regionen, så det finnes også mange valg for vegetarianere og veganere. I tillegg tilbyr vi deilige snacksretter, den fineste biffen og den fyldigste rødvinen. Hvis du setter pris på smaken av kull- og vedgrill, har du all grunn til å glede deg til et besøk i vår grillrestaurant.

Førsteklasses råvarer

Både i restauranten og cocktailbaren bruker vi elementer som folk flest ikke er vant til å bruke hjemme. Slik skaper vi magi – i sausen, cocktailene og på tallerkenen. Dette er ikke et sted hvor du må ta på deg dress og slips for å komme inn. Våre råvarer er alltid av topp kvalitet, men Seid skal ha en folkelig og avslappet atmosfære. Menyen består av sesongens beste råvarer som gjør vår region stolt av å være Norges matkiste. Det finnes utrolig mye godt i regionen!

Cocktailbar med
egen magiker

Cocktailbaren har selvsagt en egen magiker som tryller frem forrykende drinker med lokalt preg. Noen av drinkene er koblet sammen til en av bar-rettene slik at du får den totale opplevelsen av seidens kunst.
Se mer om vår cocktail bar her.

Stavangers nye
høydepunkt

Seid skal sammen med restauranten, ilo Cafe i første etasje sørge for at K8-bygget blir Stavangers nye mathus. Her er det noe for alle anledninger, enten det er et jubileum, barseltreff,  kurs og konferanse, eller om du bare vil komme innom og sjekke ut byens beste utsikt. Vi har noe for alle, og vi skal bli best!
Hvis du vil bli en del av teamet, sjekk ledige stillinger her

Karl Erik Pallesen

Med tyktflytende Kvitsøyblod er Karl Erik som en levende tegneseriefigur. Ingen innestemme, høy latter og null impulskontroll. Han er en energisk og innovativ person som har konkurrert mye, både på kokkelandslaget og i individuelle konkurranser. Karl Erik legger like mye lidenskap i det å lage mat for seg selv og sønnen som om Kongen hadde vært på besøk.

Siggi Ragnarsson

Islandsk viking som er mester på logistikk og å lage mat til store forsamlinger. Allerede som niåring begynte han å jobbe på besteforeldrenes tørrfiskfabrikk og har alltid hatt lidenskap for nordisk mat, kortreiste råvarer og bærekraftig produksjon. Siggi er en ærlig og direkte coach med en unik evne til å holde hodet kaldt i stressende situasjoner.