Klar til å bringe magi til bords? Vi leter etter en god leder og motivator. En med stor kjærlighet for mat og lokale råvarer. En kjekk og grei person som vet hvordan å skape et hyggelig miljø rundt seg. Vi leter etter en fantastisk restaurantsjef/sommelier som har lyst til å bli med i oppstarten av et nytt og spennende restaurantkonsept – ı Stavangers hotteste mathus.
Du er først og fremst en matentusiast med stor faglig tyngde innen restaurantvirksomhet. Din genuine interesse for mat, vin og annen drikke skinner gjennom i alt du gjør. Det er ingen tvil om at livet ditt sentreres rundt gleden for mat. Og du drives av å gjøre ansatte og gjester fornøyde.
En god leder er du også. En som vet når du skal ta styring og når du skal delegere. Du har en innebygd motivator som drar lasset i riktig retning og får folk med deg. Du jobber strukturert og selvstendig og har en fleksibel serviceinnstilling. Å være en del av et team er noe du har stor glede av. Du vet hvordan du løfter, pusher og oppmuntrer de rundt deg.
Er du klar for å utøve magi? Send en søknad til siggi@k8mat.no
Ready to whip up some magic? We are in need of a great leader and motivator to take charge of our new grill restaurant. You have a strong passion for food and local ingredients, and you know how to foster a welcoming environment. Are you ready to be at the forefront of an innovative dining experience in Stavanger's prime culinary spot?
You are a food enthusiast with significant expertise in the restaurant business. Your genuine love for food and wine is apparent in everything you do. In this restaurant, you'll be right in the heat of the action, and at the same time be part of developing a brand new and exciting concept.
Leadership comes naturally to you. You have the knack for knowing when to take the reins and when to trust your team. You're a beacon of motivation, guiding everyone towards a shared vision. You work methodically and independently, with a service mindset, and you have a gift for elevating, inspiring, and cheering your team on.
Interested? Send us an application at: siggi@k8mat.no.
Vi ser etter en magiker. En med stor interesse for grilling, lokale råvarer og ingredienser av høy kvalitet. En som skal lede, administrere og videreutvikle Seid på en sunn og positiv måte. I denne restauranten får du stå over flammene hele dagen, samtidig som du er med på utviklingen av et nytt og spennende matkonsept.
Når du fyrer opp grillen, er det bare fantasien som setter grenser – og fantasi har du mye av. Kjøtt eller grønnsaker. Fisk eller skalldyr. Uansett hvilke råvarer du har i sving, kan vi vente magi over flammene. Kreativiteten din får også du bruk for når du skal inkludere elementer folk flest kanskje ikke er så godt kjent med. Nettopp å få magien til å skje i sausen, på grillen og på tallerken.
Du er en nerd. I alle fall når det gjelder grilling på ved og kull. Og matgleden har du hatt med deg lenge. Det er dette som driver deg. Du er alltid bevisst på hva sesongene tilbyr av råvarer, både fra land, hav og fjell. Og du vet hvordan du utnytter disse på en kreativ og innovativ måte.
Å lede, motivere, engasjere og få folk med deg, ligger helt naturlig for deg. I vennegjengen er det sikkert deg folk snur seg til når utfordringene oppstår. Da står du der med strak rygg og en trygg lederhånd og finner frem til de gode løsningene. Vi trenger ikke engang å nevne at vi leter etter noen som er helt rå på samarbeid og kommunikasjon, og som motiveres av å gjøre gjester og ansatte fornøyde. Alt dette er en selvfølge for deg.
Du er steinklar for å administrere og videreutvikle kjøkkenet og restauranten på en sunn og positiv måte. Struktur og trivsel går hånd i hånd mens du sørger for at all mat som leveres fra kjøkkenet tilfredsstiller bedriftens krav til kvalitet, konsept, fortjenestemargin og nødvendig variasjon.
Er du klar for å utøve magi? Send en søknad til siggi@k8mat.no
Attention culinary wizards! Do you have a flair for grilling, a passion for local ingredients, and an eye for top-notch quality?
As the Head Chef of Seid you will be at the heart of the action, and play a key role in a brand new, thrilling food concept.
The grill isn't just a tool for you; it's a canvas. Whether it's meat, veggies, fish, or shellfish, you turn every ingredient into a masterpiece. Your knack for introducing unconventional elements means that your guests will always be in for a delightful surprise.
You're a true aficionado when it comes to grilling on wood and charcoal. Your zest for food has probably been a part of you for as long as you can remember, and it’s what fuels you every day of the week. You are always on top of what each season has to offer in terms of produce, and you know how to utilize them in a creative and innovative way.
Leading, motivating, engaging, and coaching people comes naturally to you. With unwavering confidence, you navigate challenges, always find a way. Stellar teamwork and communication is second nature to you.
You are ready to manage and develop the kitchen and restaurant in a positive and healthy direction. At the same time, you will ensure that all dishes meet the company's standards in terms of quality, concept, profit margin, and necessary variety.
Ready to work your magic? Send your application to: siggi@k8mat.no
Seid åpner februar 2024, og vi har allerede begynt å søke etter folk. Er du klar til å en del av et nytt og spennende restaurantkonsept?
Har du lidenskap og driv? Send CV og søknad til: siggi@k8mat.no
Work in Stavanger's newest and hottest food hub! Seid is opening February 2024c and we are accepting applications now.
We are currently looking for:
What's in it for you?
Got passion and drive? Drop us a line at: siggi@k8mat.no.